U bent hier: HomeActiviteitenmaandag 27 augustus

Reserveren vrij trainen
27 augustus t/m 1 juni

Bowling Nieuwegein stelt op de woensdagavonden een aantal banen beschikbaar voor leden van de Nieuwegeinse Bowling Vereniging om te kunnen trainen. 

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor deze tijden, zodat men weet hoeveel banen er geolied moeten worden.

Wanneer u deze link aanklikt:

Reserveer nu knop

kunt u zich aanmelden als nieuwe gebruiker en/of u aanmelden voor trainingsuren. 

In de kalender ziet u woensdagen die donkerblauw zijn. Deze datums zijn de beschikbare datums.
Wanneer u zo een woensdag aanklikt, krijgt u de beschikbare tijden in beeld (van 18.00 tot 22.00 uur in blokken van 1 uur).
Wanneer u op een blok klikt, kunt u uw aanwezigheid toevoegen. U kunt maximaal voor 4 personen tegelijk aanmelden zodat u, wanneer u afspreekt met anderen samen te gaan trainen, in één keer kunt reserveren. 
Wanneer u gereserveerd heeft, en u klikt weer op het blok, kunt u uw aanwezigheid eventueel weer verwijderen. 

Men kan terecht van 18.00 uur tot 22.00 uur. We gaan uit van maximaal 6 banen met maximaal 4 personen per baan. Wanneer er 24 aanmeldingen zijn, is het daarom niet meer mogelijk om te reserveren. Mocht u gereserveerd hebben en toch niet gaan, meld dit dan zo snel mogelijk weer af in de kalender, zodat een ander eventueel de plek kan opvullen.

Het bowlinghuis kan ten alle tijden, wanneer dit noodzakelijk is voor hen, de beschikbaarheid van de banen herroepen. Mocht dit het geval zijn, zullen wij u z.s.m. informeren per email indien mogelijk. 
Verder heeft het bowlinghuis het recht om op ieder moment te bepalen dat banen niet langer beschibaar zijn ivm bijvoorbeeld recreanten die reserveren..

Heeft u vragen over het gebruik van de agenda kunt u contact opnemen met Fred van Bemmelen (huisleague@bvnieuwegein.nl