Nieuwsbrief augustus 2018

Gepubliceerd op 25-08-2018

 

Aan:              Alle leden van de NBV 
Van:              Bestuur Nieuwegeinse Bowling Vereniging 
Datum:         25 augustus 2018 

 

Start nieuwe seizoen 

Beste leden, 
 
Afgelopen week is er nog het een en ander last minute veranderd aan de komende league's.
Er zijn nog teams afgevallen/bijgekomen en er kwamen opmerkingen over het banenschema. 
Een en ander heeft geresulteerd in het feit dat er vandaag (25-8-2018)  voor de maandag en de dinsdag vroege league nieuwe schema's zijn gepubliceerd op de website(s).!!
 
Op  27 augustus start de Maandag  league.
Op  28 augustus starten de Dinsdag  vroege en  late league .
De donderdag league start op  Donderdag 30 augustus om 20.30 uur !!.
 
 
Betaling contributie
Er zijn nog een aantal leden die hun contributie helaas nog niet hebben voldaan. Doe dit dan per omgaand, anders bent u niet speelgerechtigd!! 

Voor de allerlaatsten is er op de éérste leagueavond een mogelijkheid om de contributie vooraf nog te betalen via pin.
LET OP: spelers die op 30 augustus nog niet hebben betaald, worden uitgeschreven bij de NBF. Opnieuw aanmelden brengt dan ook extra kosten met zich mee. 
 
 
Baangeld
Het baangeld is ongewijzigd per team 36.- euro  gebleven. 


Oliepatroon
De bowling gaat het komende seizoen een andere (wat dikkere) oliesoort  gebruiken. De bedoeling is dat de olie beter blijft liggen en niet zo snel van de baan wordt afgespeeld.
  
Specto
Zoals op de ALV is besproken, is er een middels een nieuw systeem geïnstalleerd in de bowling, genaamd Specto. Dit is een systeem dat bij trainingen de bal kan volgen, en dan via een app op de smartphone of computer allerlei informatie kan tonen. Het systeem is op de banen 11 t/m 16 actief.Denk hierbij aan de snelheid van de bal, over welke arrow de bal loopt, wanneer de bal gaat hoeken, op welke plek de bal in de pins komt en nog veel meer. Voor de leden van de vereniging wordt er binnenkort een of meerdere sessies georganiseerd, waar men uitleg krijgt over hoe men met dit systeem kan trainen. Hierover ontvangt u binnenkort nog bericht.Alle leden krijgen de mogelijkheid om 5 uur gratis te trainen met dit systeem. Na deze 5 uur, is er een gereduceerd tarief van toepassing voor onze leden die willen trainen met Specto.

Trainen
Ook dit seizoen stelt de bowling weer een aantal banen beschikbaar op de woensdagavond waar men gratis kan trainen. Hiervoor dient men wel vooraf aan te melden zodat men weet hoeveel banen er geölied moeten worden. 
Aanmelden kan via onze website. Komende week zullen de datums en de tijden worden aangemaakt. LET OP: vol is vol! 
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Nieuwegeinse Bowlingvereniging