Nieuwsbrief Augustus 2019

Gepubliceerd op 21-08-2019

 

Aan:              Alle leden van de NBV 
Van:              Bestuur Nieuwegeinse Bowling Vereniging 
Datum:         22 augustus 2019 

  

Start nieuwe seizoen 

Beste leden, 

Afgelopen weken is een en ander gereed gemaakt voor de nieuwe league's. De schema's en dergelijke  staan inmiddels op de website.
Iedereen start het seizoen met zijn nieuwe pasgemiddelde. Deze pasgemiddelden zullen komende weken worden ingevoerd in de computer zodra ze bekend zijn.
De eerste speelavond voor de maandag en de donderdag zijn op  2 en 5 september. De dinsdag vroeg en laat start een week later op 10 september

 

Betaling contributie

Er zijn nog een aantal leden die hun contributie helaas nog niet hebben voldaan. Doe dit dan per omgaand, anders bent u niet speelgerechtigd!!

 

LET OP: spelers die op 23 augustus nog niet hebben betaald, worden uitgeschreven bij de NBF. Opnieuw aanmelden brengt dan ook extra kosten met zich mee.  Voor deze spelers geldt ook dat hun eventuele scores niet meetellen!


Baangeld

Het baangeld is ongewijzigd per team 36.- euro  gebleven  

Nieuwegeinse Dubbel en Single hcp toernooi

Op 1 t/m 8 december vind voor de 27e keer het Nieuwegeinse hcp toernooi plaats. Op de website kunt u hier meer informatie over vinden en al inschrijven.
Voor leden van de Bowling Vereniging Nieuwegein geldt dit jaar een korting van 10,- euro bij inschrijven in serie 1 en 3. Schrijf snel in, vol is vol!

 

Clinic van Jack Edelaar

  

Op zaterdag 24 augustus aanstaande organiseert Jack Edelaar een clinic in Bowling Nieuwegein Hiervoor kunnen zich nog mensen inschrijven. 

 

Dat leer je niet zomaar in één clinic dus dan ga ik zeker niet beloven dat je dit na deze clinic ook kunt. Wat ik je wel kan garanderen is dat je na deze clinic weet hoe je dit kunt bereiken. Want iedereen kan leren om mentaal sterker te worden!

 

Hiervoor is het nodig dat je gaat ervaren wat jouw eigen gedachten zijn en hoe ze je beïnvloeden; bewust en onbewust.

 

Ook hierbij geldt dat niet iedereen hetzelfde is; we hebben allemaal onze eigen gedachten en ervaringen. Maar de manier waarop dit werkt is vaak wel vergelijkbaar. En ook hoe je hiermee om kunt gaan zodat je mentaal sterker op de baan kunt gaan staan.

 

Weten hoe je met de druk en spanning om kunt gaan. Zou dat niet heerlijk rustgevend zijn?

En weten hoe je dit kunt trainen zodat het steeds beter wordt. Dat geeft vertrouwen dat je het aankunt!

 

Kijk voor meer informatie en inschrijven  voor deze clinic op de volgende website:

 

https://www.changingexperience.nl/clinics/mentaal-sterk-bowlen-24-augustus/

 

 

  

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Nieuwegeinse Bowlingvereniging  

 

 

 

 

.