Nieuwsbrief februari 2018

Gepubliceerd op 21-02-2018

 

Aan:              Alle leden van de NBV 
Van:              Bestuur Nieuwegeinse Bowling Vereniging 
Datum:         18 februari 2018 

 

Jubileumfeest 
Op 17 maart vieren we ons 25 jarig jubileum. Dit doen we met een gezellige avond voor alle leden en hun gezin. De feestcommissie heeft van alles georganiseerd en we weten zeker dat het een hele gezellige avond gaat worden.  

Er is een fantastische band geregeld: De Party Penguins, bestaande uit oud leden van de Hermes House Band. Bekend geworden met hun internationale hitversie 'I will survive'. De band staat garant voor "good times", niet in de laatste plaats omdat de artiesten zelf zoveel plezier hebben in wat ze doen en dat enthousiasme als geen ander weten over te brengen op hun publiek. Van tophits, eigentijdse dance-nummers tot heerlijke meezingers; het wordt gegarandeerd een feest! 

Er zal ook weer een  fotograaf aanwezig zijn die leuke kiekjes ter herinnering aan het feest zal maken.

En uiteraard gaan we iets doen met bowlen! Wat precies zeggen we nog niet, maar.... u hoeft géén bowlingbal mee te nemen, eventueel alleen uw bowlingschoenen is voldoende!! En natuurlijk is er iets te eten en te drinken.  

Bij aankomst in de bowling kunt u uw entreekaart inleveren en ontvangt u hiervoor retour 5 consumptie munten  en een welkomstdrankje. We verwachten u vanaf 17.00 uur. 

Vanaf a.s. maandag 19 februari kunt u toegangskaarten kopen. Deze kunt u verkrijgen bij de bestuursleden op de leagueavonden: Manolito, Josh, Ruud, Bea en Fred. De kaarten kosten 15 euro per stuk, voor kinderen tot en met 10 jaar is de prijs 10 euro.

  

Training
Nog meer goed nieuws. Er zijn afspraken gemaakt met John Bosch. John is naast fervent bowler en aanspreekpunt in de pro-shop ook een gecertificeerde trainer. John wil graag helpen om het niveau van spelers verder omhoog te brengen. Hiervoor organiseert hij circa 8 tot  9 trainingsavonden waarop u eerst 1 uur theorie en daarna 1 uur praktijk instructies krijgt.

Behandeld zal worden o.a.:

    -   Timing + swing = release
    -   Banen lezen
    -   Fysieke aanpassingen
    -   Materiaalkeuze
    -   Mentale aspecten

Het is voor iedereen toegankelijk, ongeacht uw niveau.

De trainingen zullen plaatsvinden op de woensdagavonden dat er banen beschikbaar zijn om te trainen.

John wil graag woensdag 21 maart !! starten om 20.00 uur.

De kosten bedragen 5 euro per persoon. De voorkeur is dat u iedere week meetraint. Op de eerste avond betaalt u 10 euro, op de laatste avond hoeft u dan niet te betalen.

Heeft u interesse om hieraan mee te doen, dan verzoeken wij u om zich zo spoedig mogelijk aan te melden hiervoor via een mailtje aan: huisleague@bvnieuwegein.nl

Vol is vol en wie het eerst komt, die heeft voorrang. Bij voldoende interesse proberen we met het nieuwe seizoen een nieuwe trainingsmogelijkheid te creëren.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Nieuwegeinse Bowlingvereniging