Nieuwsbrief januari 2018

Gepubliceerd op 15-01-2018

 

Aan:              Alle leden van de NBV 
Van:              Bestuur Nieuwegeinse Bowling Vereniging 
Datum:         januari 2018 

  

Nieuwjaar 

Op de eerste plaats namens het bestuur de allerbeste wensen en goede gezondheid voor u voor het nieuwe jaar. En dat u allen maar hoge scores mag halen dit jaar en veel plezier zult beleven aan het bowlen.
 

Uitslagen op website

Op  de site van onze vereniging kunt u altijd de standen van de huisleague terugvinden. Ook werden deze standen geplaatst op de Amerikaanse site: leaguesecretary.com. Het voordeel van deze site is dat u meer informatie kunt zien en allerlei statistische gegevens kunt opvragen van spelers en teams. De mogelijkheid om hier de uitslagen e.d. te plaatsen zit gekoppeld aan het software pakket dat we gebruiken om de scores te verwerken. Op dit moment lukt het ons echter helaas niet meer om de gegevens op leagusecretary te plaatsen aangezien er wat aangepast is op de site en onze softwareversie daar niet mee overweg kan. Een nieuwe versie is echter behoorlijk kostbaar om aan te schaffen dus we kijken nog even of we hiervoor een oplossing kunnen vinden. U kunt in ieder geval de uitslagen wél op onze eigen website terugvinden.


 Feestje

Dit jaar bestaat onze vereniging 25 jaar. Op zaterdag 17 maart gaan we dit vieren.
De feestcommissie is druk doende om een en ander voor te bereiden. Noteer deze datum alvast in uw agenda en die van uw partner!

  

Bijzondere sportprestaties

  

Afgelopen jaren heeft de vereniging aan personen die een bijzondere sportprestatie leverden die in aanmerking kwam voor een certificaat van de NBF, bij de uitreiking van het certificaat ook een cadeaubon verstrekt.

Met ingang van dit seizoen wilden we dat anders gaan doen.  Besloten is nu om te kijken welke spelers met hun huisleague-gemiddelde het hoogst boven hun pasgemiddelde uitkomen en deze te belonen met een waardebon. 

Er wordt per league gekeken, men dient bóven het pasgemiddelde uit te komen en men dient een minimum van 20 games gespeeld te hebben in de betreffende league.

Voor de huisleagues tot en met 8 teams ontvangen de dame en heer met de hoogste progressie een waardebon. Voor de leagues met meer dan 8 teams geld dit voor 2 dames en 2 heren.

  

We gaan vanaf heden onderaan de uitslagenlijst een kort lijstje publiceren van personen die de hoogste progressie maken. Hierbij is echter nog géén rekening gehouden met het minimum te spelen aantal van 20 games!

   

Huisreglement

  

We zijn druk bezig om het reglement door te lopen en te actualiseren. Dit zal zodra het gereed is weer op de site worden geplaatst plus er zal een geprinte versie op de bowling beschikbaar zijn.

  

  

  

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Nieuwegeinse Bowlingvereniging