Nieuwsbrief juni 2018

Gepubliceerd op 11-06-2018

 

Aan:              Alle leden van de NBV 
Van:              Bestuur Nieuwegeinse Bowling Vereniging 
Datum:         11 juni 2018 

 

ALV 23 mei j.l.

Bijgevoegd vind u de notulen van de Algemene Ledenvergadering van 23 mei 2018.
De datum voor de volgende Algemene Ledenvergadering wordt vastgesteld op 28 november  2018

Het reguliere bowlingseizoen is weer ten einde en  dat houdt in dat de fanatiekelingen onder ons kunnen deelnemen aan de Zomer Dubbel Toernooien (gratis voor leden van de Nieuwegeinse Bowling Vereniging).  
We starten deze toernooien op woensdag 13 juni  om 19.30 uur  en gaan door tot 11 juli, in totaal dus 5 toernooien waarvoor u zich afzonderlijk dient in te schrijven (dus geen wekelijkse verplichting).
Per toernooi is er een ander spelformat en we proberen wekelijks een ander oliepatroon uit. De insteek hiervan is ook om het volgende seizoen met een nieuw oliepatroon te starten welke we dus in deze toernooien kunnen gaan testen. Het patroon dat als beste wordt beoordeeld zal in samenspraak met het bestuur worden neergelegd tijdens de verschillende huisleagues. 


Onderstaand het schema van de verschillende toernooien:
  ·         13 juni ; 9 Pin toernooi 
  ·         20 juni ; Best Ball
  ·         27 juni ; Backer format
  ·            4 juli ; Handicap toernooi
  ·         11 juli ; Scotch Doubles
 

Zomer Dubbel Toernooi woensdag 13 juni 2018
9 Pin Tournament
Bij dit spelsysteem wordt een worp waarbij u 9 pins omgooit ook geteld als strike. Alle overige scores/worpen wordt geteld zoals u dat gewend bent. 
Voorrondes;                     3 games, Europees Systeem  
Finaleronde;                     Kruisfinales, 2 games, Amerikaans Systeem
                                           nr. 1 t/m 4, 5 t/m 8 & 9 t/m 12 
Oliepatroon;                     Stone Street,     
length: 42ft,     volume: 23,15 ml,           ratio: 1:10.50 


Inschrijven kunt u hier. Heeft u geen dubbelpartner, maar wilt u wel meespelen? Meldt u dan individueel aan, van alle individuele inschrijvingen maken we één of meerdere teams! Meer informatie vindt u terug in de bijlage en bij vragen/opmerkingen kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met de bowling 030-6053551 

 Dag der Kampioenen 

 Op 29 mei is de Dag der Kampioenen gespeeld als afsluiting van het seizoen. De avond was erg gezellig en er werd fel gestreden om de wisselbokaal.Uiteindelijjk is het team Uppernine de winnaar geworden op slechts 7 pins verschil met de 2e plek The 3B's en op de 3e plek eindigde Alcatraz Bowling Team.In de B-serie werden Team De Groot, Bad Boys, en Rock 'n Bowlers 2 respectievelijk nummer 1,2 en 3.

 

 Huisleague seizoen 2018/2019

 Het  komende seizoen zijn er wat aanpassingen. De Maandag Laat league stopt ivm te weinig teams. De meeste teams gaan naar de Maandag vroege league die vanaf heden om 20.00 uur gaat starten.Op dit moment hebben we 17 teams ingescheven staan voor de Maandag Vroege league. Voor de speelwijze zal er een indeling gemaakt worden met 18 teams waarbij team 18 de dummy is. De avond dat men tegen de dummy wordt ingedeeld, is men vrij als team. Dit betekent dat er totaal 32 speelavonden zijn, waarvan ieder team dan 2 keer een avond vrij is. Wanneer men als team vrij is,ontvangt men 0 punten.

 De Dinsdag Vroege league heeft komend seizoen ook 17 teams. Voor de speelwijze geldt dus hetzelfde als wat hierboven staat voor de Maandag Vroeg.

Het voorlopige speelschema zal deze week op de site worden geplaatst. Let op dat dit dus eventueel nog kan wijzigen! 

Het bestuur wenst u allen een fijne vakantie, en graag tot ziens in het nieuwe seizoen, 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Nieuwegeinse Bowlingvereniging  

Het bestuur van de Nieuwegeinse Bowlingvereniging