Nieuwsbrief oktober 2018

Gepubliceerd op 22-10-2018

Aan:              Alle leden van de NBV 
Van:              Bestuur Nieuwegeinse Bowling Vereniging 
Datum:          22 oktober 2018 

 

Uitnodiging algemene Ledenvergadering   

  woensdag  28 november 2017  

                               20.00 uur   

     in Brasserie het Raadhuis te Nieuwegein ! 

 

Het bestuur nodigt jullie uit voor de  “Algemene Ledenvergadering” (ALV) van de Nieuwegeinse Bowling Vereniging.

De vergadering is op woensdag 28 november om 20.00 uur in brasserie het Raadhuis te Nieuwegein. 

Adres: Raadhuisplein 1,  3433 ZA  Nieuwegein. Afstand vanaf de bowling circa 14 minuten.

Er zijn parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen? Dan kun je door middel van een machtiging aan een ander lid van de vereniging toch je stem uitbrengen (één machtiging per lid maximaal).

Als bijlage bij deze mail is toegevoegd het verslag van de ALV van  23-5-2018 en de agenda inclusief machtigingsformulier.  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Specto  

Afgelopen zomer is in de bowling het systeem Specto geïnstalleerd. Met dit systeem is het mogelijk om zeer uitgebreid te trainen en allerlei aspecten van uw worpen zeer goed te analyseren.
Het systeem meet met een radar op de banen allerlei gegevens, zoals snelheid, hoek van de bal, aantal omwentelingen, informatie over het breakpunt van de bal enzovoort.
Wanneer u de bijbehorende app installeert op uw smartphone of tablet, kunt u zeer veel meetgegevens terugzien en eventueel opslaan.

Manolito Meerlo heeft inmiddels bij de leverancier uitgebreid kennis gemaakt met het systeem.
Op woensdag  31  oktober a.s. om 19 uur start Manolito in samenwerking met Bryan Holthuijsen en Marcel Pistorius  met instructie-sessies. Hierbij wordt er eers1 uur theorie gegeven, wat en hoe allerlei zaken met de app werken, waarna u op de baan kunt gaan oefenen. Een tweede groep kan vanaf 20.00 uur theorie volgen en aansluitend 1 uur praktijk oefenen. Afhankelijk van de interesse volgen er t.z.t. meer sessies.

Ieder lid van de vereniging krijgt de mogelijkheid om 5 uur te trainen met gratis gebruik van Specto. Na deze 5 uur kunnen onze leden trainen met Specto tegen het gereduceerde tarief van € 2,50 per uur.
Voor niet-leden zal de bijdrage € 7,50 per uur zijn.

Wilt u zich aanmelden voor deze eerste trainingen op  31 oktober, dan kunt u dat doen via  een email aan specto@bvnieuwegein.nl Voor vragen of meer informatie kunt u  hier ook een mail naar toe sturen.

 

Nieuwegeins open c- toernooi  

Van 2 t/m 9 december vindt voor de 26e keer het Nieuwegeins Dubbel en Single hc toernooi plaats, georganisseerd door de vereniging. Wanneer u nog mee wilt spelen, kunt u zich opgeven via http://www.bowlingnbf.nl/toernooien/wedstrijdkalender.php of e-mail ctoernooi@bvnieuwegein.nl

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Nieuwegeinse Bowlingvereniging